Βλέπετε 145–168 από 168 αποτελέσματα
Οινοποιείο Θωμαϊδη
3 γενιές
Promise Chardonnay 2019
Λευκός ξηρός
750ml
Οινοποιείο Θωμαϊδης 3 γενιές
ΑΜΑΣΣΙ 2021
Λευκός ξηρός
750ml
Οινοποιείο Καραμολέγκος 34 Santorini Ancestral Vines 2021Λευκός
Οινοποιείο Κεχρής Αφρός Λευκό Ξηρό Ροδίτης 750ml
Οινοποιείο Κεχρής ΓΕΝΕΣΙΣ Λευκό 2023
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΛΩΝΑΣ
Λευκό Ξηρό
Πρεκνάδι 2021 750ml
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΗΛΙΑΡΑΚΗ
Malvazia Aromatica Malvazia Di Candia 2023
Λευκός
Οινοποιείο Νικολού Βotanic Brut Sparkling
Οινοποιείο Πατιστής
Blanc de Noir 2021
Ξινόμαυρο- Ασύρτικο
Λευκός φυσικός ξηρός
750ml
Οινοποιείο Πατιστής
Roditoactive 2020
Ροδίτης
Λευκός φυσικός ξηρός
750ml
Οινοποιείο Πουλτσίδης Κaryos Gaea Λευκός 2022
Οινοποιείο Τετράμυθος Retsina Amphorε natur Λευκό Ξηρό Ροδίτης 2021 750ml
Οινοποιείο Χαραλαμπάκη Κέρας 2022 Λευκός
Οινοποιία Παπαντώνη
Μέτρον Άριστον 2021
Λευκός Ξηρός
Ροδίτης
Chardonnay
750ml
Σ.Ι.Μ. ‘Αγράμπελη’ Μονεμβασιά 2023
Σ.Ι.Μ. Μαράθι Ασύρτικο 2023 Λευκός
Σκούρα Κτήμα Salto Wild Yeast 2021 Λευκός
ΤΕΧΝΗ ΟΙΝΟΥ Tέχνη Αλυπίας Λευκός 2023
ΤΕΧΝΗ ΟΙΝΟΥ Ήδυσμα Δρυός Ασύρτικο 2022 Λευκός
ΦΡΑΓΚΟΥ Νέηλυς Μαλαγουζιά 2023Λευκός
ΦΡΑΓΚΟΥ Σαββατιανό 2023 Λευκός
ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ Kαπνίας Λευκό Ξηρό Chardonnay 2021 750ml
Προερχόμενο από τον αμπελώνα του Ζύγου, στα 350 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, ο Καπνίας είναι η λευκή ποικιλία του κτήματος με τη χαμηλότερη απόδοση. Λόγω της έλλειψης άρδευσης σε αυτόν τον αμπελώνα, αυξάνεται η συγκέντρωση σε κάθε ράγα, εξ ού και η ποιότητα της. Μετά την ζύμωση και την ωρίμανση για 8 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, με την μέθοδο batonnage, το κρασί παραμένει για 12+ μήνες στη φιάλη πριν την διάθεσή του στην αγορά. Το καπνιστό αυτό Chardonnay διαθέτει μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης που μπορεί να φτάσει και τα 8-10 έτη. Χρώμα λαμπερό χρυσοκίτρινο. Πολυεπίπεδη αρωματική παλέτα που κυριαρχείται από την παρουσία του ξύλου. Αρώματα εξωτικών φρούτων, ροδάκινου και νεκταρινιού δένουν αρμονικά με τα αρώματα του βαρελιού, βανίλιας, μελιού, καραμέλας βουτύρου και φρυγανισμένου ψωμιού. Στο στόμα πλούσιο και λιπαρό με γεμάτο σώμα, βουτυράτο και με κρεμώδη υφή, με εξαιρετική δομή και ισορροπία. Τα πολύπλοκα αρώματα του αναδεικνύονται όταν συνοδεύεται με φαγητό. Γευτείτε το με αστακό μαγειρεμένο με βούτυρο, λιπαρά ή ψητά ψάρια, λευκά κρέατα και πουλερικά με πλούσιες λευκές σάλτσες και ημίσκληρα κίτρινα τυριά. Απολαύστε το δροσερό, στους 12-13 °C.