Εκπαίδευση

Σεμινάρια Οινογνωσίας για Οινόφιλους – 4ος κύκλος

Η e-Winest είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του 4ου κύκλου σεμιναρίων οινογνωσίας για όσους αγαπούν τον κόσμο του κρασιού. Αυτός ο νέος κύκλος σεμιναρίων αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για φίλους του κρασιού να εξερευνήσουν την επιστήμη και την τέχνη πίσω από το κρασί, να ανακαλύψουν διάφορες ποικιλίες και περιοχές του κόσμου του αμπελώνα, και να απολαύσουν μια νέα γευστική εμπειρία.

Ο 4ος αυτός κύκλος σεμιναρίων περιλαμβάνει 9 (εννέα) αυτόνομες ενότητες, καθεμία διάρκειας δύο ωρών. Κατά τη διάρκεια κάθε ενότητας, θα εξερευνήσουμε θεωρητικά και πρακτικά την εμπειρία της γευστικής αντίληψης του κρασιού, την πορεία του από τον αμπελώνα μέχρι το ποτήρι, και θα εξερευνήσουμε διάφορες ποικιλίες από αμπελώνες σε διάφορες περιοχές του κόσμου, δοκιμάζοντας επιλεγμένες ετικέτες κρασιών που σχετίζονται με κάθε ενότητα. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη από τις 20:00 έως τις 22:00.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις ενότητες που θα καλύψουμε:

Επίσης, για όσους συμμετέχοντες παρακολουθήσουν και τισ 9 ενότητες θα ισχύουν και τα παρακάτω προνόμια.

  1. 10% έκπτωση έως 31/03/2024 σε όλες τις αγορές κρασιών από το e-winest
  2. 10% έκπτωση για τα επόμενα master classes που θα ανακοινωθούν.

Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμείτε να κλείσετε μία θέση στον 4ο κύκλο Σεμιναριών, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στους παραπάνω συνδέσμους των ενοτήτων για να προσθέσετε τις επιθυμητές ενότητες στο καλάθι σας και να προχωρήσετε στην αγορά είτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία.

*η κατοχύρωση των θέσεων θα γίνεται αυτόματα με την αγορά της/ των ενότητας/ ων μέσω κάρτας ή με την εξόφληση στον λογαριασμό Τραπέζης που ακολουθεί.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ Λογαριασμού: GR60 0171 0420 0060 4216 3595 318

Δικαιούχοι Λογαριασμού: ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ ΜΑΪΝΤΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ ΕΕ

Σας περιμένουμε κάθε Τετάρτη στις 20:00 στην έδρα της Winest: Δεκελίας 21, Μεταμόρφωση 14451!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Επιλέξτε την ενότητα ή τις ενότητες που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε

Για επιπλέον πληροφορίες ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στέλνοντας mail στο ewinest.eshop@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 6932829174 (Τζάκος Δημήτρης)