Εκπαίδευση

Σεμινάρια Οινογνωσίας για Οινόφιλους – 3ος κύκλος

Η e-Winest είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του 3ου κύκλου σεμιναρίων οινογνωσίας για όλους τους λάτρεις του κρασιού. Αυτός ο κύκλος σεμιναρίων αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για καταναλωτές και απανταχού οινόφιλους να εμβαθύνουν στην επιστήμη και την τέχνη του κρασιού, να εξερευνήσουν διάφορες ποικιλίες και περιοχές του Ελληνικού και Διεθνή Αμπελώνα και να ανακαλύψουν νέες απολαυστικές εμπειρίες γευσιγνωσίας.

Ο 3ος κύκλος σεμιναρίων αποτελείται από 9 (εννέα) αυτοτελείς ενότητες, η κάθε μία διάρκειας δύο ωρών. Σε κάθε ενότητα, θα εξερευνήσουμε θεωρητικά και πρακτικά τη γευσιγνωσία του κρασιού, την πορεία του από το αμπέλι μέχρι το τελικό προιόν στο ποτήρι μας και θα γνωρίσουμε βασικές ποικιλίες από τους αμπελώνες των χωρών του Παλαιού και του Νέου Κόσμου. δοκιμάζοντας επιλεγμένες ετικέτες κρασιών που σχετίζονται με την κάθε ενότητα.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις ενότητες που θα καλύψουμε:

Επίσης, για όσους συμμετέχοντες παρακολουθήσουν και τισ 9 ενότητες θα ισχύουν και τα παρακάτω προνόμια.

  1. 10% έκπτωση έως 30/9/2023 σε όλες τις αγορές κρασιών από το e-winest
  2. 10% έκπτωση για τα επόμενα master classes που θα ανακοινωθούν.

Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμείτε να κλείσετε μία θέση στον 3ο κύκλο Σεμιναριών, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στους παραπάνω συνδέσμους των ενοτήτων για να προσθέσετε τις επιθυμητές ενότητες στο καλάθι σας και να προχωρήσετε στην αγορά είτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία.

*η κατοχύρωση των θέσεων θα γίνεται αυτόματα με την αγορά της/ των ενότητας/ ων μέσω κάρτας ή με την εξόφληση στον λογαριασμό Τραπέζης που ακολουθεί.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ Λογαριασμού: GR60 0171 0420 0060 4216 3595 318

Δικαιούχοι Λογαριασμού: ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ ΜΑΪΝΤΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ ΕΕ

Σας περιμένουμε κάθε Σάββατο στις 12:00 στην έδρα της Winest: Δεκελίας 21, Μεταμόρφωση 14451!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Επιλέξτε την ενότητα ή τις ενότητες που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε

Για επιπλέον πληροφορίες ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στέλνοντας mail στο ewinest.eshop@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 6932829174 (Τζάκος Δημήτρης)