Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Ζαχαριουδάκη
Κτήμα
Victoria 2021
Cabernet Sauvignon & Κοτσιφάλι
Ροζέ ξηρός
750ml

18.00
Χαρακτηριστικό χρώμα του φλοιού κρεμμυδιού, ζουμερά κόκκινα και κίτρινα φρούτα, αγριοφράουλα, μύρτιλο, ροδάκινο και άνθη εσπεριδοειδών είναι τα επικρατέστερα στο πλούσιο αρωματικά δυναμικό του. Στο στόμα η τραγανή οξύτητα υπογραμμίζει τις γλυκές γεύσεις φρούτων και λουλουδιών. Μπορεί να συνοδεύσει με άνεση από απεριτίφ έως επιδόρπιο. Άριστος συνοδός σε παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, λιπαρά τηγανητά, λαδερά, ελαφριά κρεατικά και πάστες. Ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος στους 11º C.

Ζαχαριουδάκη
Κτήμα
Κώδιξ 2018
Syrah
Κοτσιφάλι & Merlot
Ερυθρός ξηρός
750ml

14.00
Βαθύ ρουμπινί χρώμα, αρώματα βανίλιας, ξηρού δαμάσκηνου, σύκου, ξηρών καρπών. Πλούσιο στρογγυλό στόμα με βελούδινες ώριμες τανίνες και μακρά επίγευση.

Ζαχαριουδάκη
Κτήμα
Ορθή Πέτρα 2021
Sauvignon Blanc & Βιδιανό
Λευκός ξηρός
750ml

13.80
Λαμπερό χρώμα με πράσινες ανταύγειες, πλούσιο και πολύπλοκο άρωμα στο οποίο κυριαρχούν οι νότες μάνγκο, ανανά και grapefruit. Στο στόμα είναι γεμάτο και λιπαρό, με έντονα αρωματική επίγευση.

Κτήμα Ζαχαριουδάκη Βιδιανό 2019
Λευκός Ξηρός
750ml

16.80
Το Βιδιανό του Κτήματος Ζαχαριουδάκη από το Ηράκλειο Κρήτης είναι ένα μονοποικιλΙακό λευκό κρασί με λαμπερό κίτρινο χρώμα και αρώματα λευκόσαρκων φρούτων, καβουρδισμένων ξηρών καρπών κι βανίλιας. Στόμα γεμάτο που ακολουθεί σε ένταση την μύτη, αρωματικό και με ισορροπημένη οξύτητα, λιπαρό και με μακρά απολαυστική γλυκιά και φρουτώδη επίγευση. Απολαύστε το με λιπαρά ψάρια, λευκά κρέατα, χοιρινό με σέλινο, αρνάκι φρικασέ και παραδοσιακές χορτόπιτες. Ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος στους10 - 12º C.

Κτήμα Ζαχαριουδάκη Κοτσιφάλι 2018
Ερυθρός Ξηρός
750ml

17.50