Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Monsieur Nicolas
Oινοποιείο
Moi Je M’en Fous 2022
Λημνιώνα
Ερυθρός Ξηρός
750ml

14.20
Η ποικιλία Λημνιώνα ευδοκιμεί στους πρόποδες των Αγράφων ορέων, σε αμπελώνες που βρίσκονται σε μεγάλο υψόμετρο, έχουν χαμηλή στρεμματική απόδοση και εκφράζουν το μικροκλίμα γύρω από την περιοχή της λίμνης Πλαστήρα.

Monsieur Nicolas
Oινοποιείο
Paradise Can Wait 2019
Syrah
Ερυθρός Ξηρός
750ml

19.20
Αξιοσημείωτη για την παραγωγή αυτού του ιδιαίτερου οίνου θεωρείται η χρήση βαρελιών εκ των οποίων το 60% που χρησιμοποιείται είναι πρώτης χρήσης και το υπόλοιπο 40% είναι δεύτερης και τρίτης χρήσης. Επίσης, τα βαρέλια είναι καμμένα με ατμό και όχι με φωτιά, ώστε η επιρροή από το ξύλο να είναι ηπιότερη και λιγότερο διακριτή.

Monsieur Nicolas
Oινοποιείο
Snob 2022
Λημνιώνα
Ροζέ Ξηρός Αφρώδες
750ml

20.50
Ο τρύγος διεξάγεται χειρωνακτικά. Όσον αφορά τις τεχνικές οινοποίησης εφαρμόζεται προζυμωτική εκχύλιση για 6 ώρες σε χαμηλές θερμοκρασίες και αναγωγικό περιβάλλον προκειμένου να διατηρείται το αντιπροσωπευτικό αρωματικό δυναμικό της ποικιλίας. Ο παραγόμενος οίνος ωριμάζει μαζί με τις λεπτές οινολάσπες του για χρονικό διάστημα 2 μηνών. Τα αμπελοτόπια καλλιεργούνται σε υψόμετρο 700 μ. και σε συνδυασμό με τη Λίμνη Πλαστήρα εξασφαλίζεται ο πρόωρος τρύγος που αποδίδει τα επιθυμητά χαρακτηριστικά στο παραγόμενο ροζέ οίνου με ικανοποιητικού μεγέθους φυσαλίδες.