Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Oινοποιείο Καραδήμου Alba Vissa Λευκό Ξηρό Aσύρτικο 2020 750ml

19.80
Η ALBA VISSA παράγεται αποκλειστικά από πλήρως ωριμασμένα σταφύλια Ασσύρτικου από 15ετή κλήματα στον ενιαίο ιδιόκτητο αμπελώνα στην περιοχή “Παλαιοκάστρα”, “Βήσσα” κατά τον Όμηρο στο Μεγαπλάτανο Αταλάντης. Αποτελεί ένα 100% Ασύρτικο βιολογικής καλλιέργειας, στο οποίο πραγματοποιήθηκε ωρίμανση πάνω στις λεπτές οινολάσπες για 12 μήνες, χωρίς όμως πέρασμα από βαρέλι. Απαλό λεμονί χρώμα με ελαφριές χρυσαφί ανταύγειες. Στη μύτη έχουμε εμφανή μεταλλικά στοιχεία, τα οποία συμπληρώνονται από ώριμα φρούτα και έντονες νύξεις ζύμης. Το στόμα εντυπωσιακά γεμάτο με έντονη αλλά και ταυτόχρονα ισορροπημένη οξύτητα. Αρωματική επίγευση με διάρκεια στο στόμα. Συνοδεύει εξαιρετικά ψάρια ψητά, θαλασσινά και ζυμαρικά με λευκές σάλτσες. Σερβίρεται στους 10-12°C.

Οινοποιείο Καραδήμου DRIOS Λευκό Ξηρό Μαλαγουζιά 2020 750ml

12.50
Μία πολύ καλή Μαλαγουζιά με υπέροχο οργανοληπτικό χαρακτήρα. Η έντονη αρωματική παλέτα της εμπλουτίζεται με νότες δρυός, μετά την εξάμηνη παραμονή του κρασιού σε δρύινα βαρέλια. Παράγεται από  σταφύλια βιολογικής γεωργίας, στον αργιλοπετρώδη αμπελώνα του Γερομόσχου, στην Αταλάντη. Πρόκειται για ένα ξηρό, έντονο αρωματικά κρασί με φρέσκο τροπικό φρουτώδη και ανθικό χαρακτήρα και υψηλή αναζωγονητική οξύτητα. Μάνγκο, ροδάκινο, βερίκοκο, γιασεμί και νότες βανίλιας δημιουργούν ένα πολύπλοκο αρωματικό προφίλ. Το γεμάτο σώμα του, ξεδιπλώνει πολύπλοκα κι έντονα φρουτώδη και ανθικά αρώματα καταλήγοντας σε μια πολυδιάστατη μακρά επίγευση. Συνδυάζεται με ψητά ψάρια, θαλασσινά και λευκά κρέατα. Κατάλληλη θερμοκρασία σερβιρίσματος 8-10 οC.

Οινοποιείο Καραδήμου Vissa Ερυθρό Ξηρό 2014 750ml

29.60
Η ΒΗΣΣΑ είναι ένα εξαιρετικό Ξινόμαυρο το οποίο παράγεται αποκλειστικά από πλήρως ωριμασμένα σταφύλια βιολογικής γεωργίας Ξινόμαυρου από 10ετή κλήματα στον ενιαίο ιδιόκτητο αμπελώνα στην περιοχή ‘Παλαιοκάστρα’ – ‘Βήσσα’ κατά τον Όμηρο στο Μεγαπλάτανο Αταλάντης. Μέτριας έντασης ρουμπινί χρώμα, με ένα μπουκέτο αρωμάτων στο οποίο κυριαρχούν τα κόκκινα φρούτα όπως μαρμελάδες κερασιού και φράουλας, μπαχάρια, γλυκόριζα και βανίλια από το βαρέλι. Στο στόμα χαρακτηριστική οξύτητα με τανίνες σφικτές που μαλακώνουν με κάθε επιπλέον χρόνο παλαίωσης. Πληθωρικό και ισοροπημένο με επίγευση που διαρκεί. Συνδυάστε το με κόκκινα μαγειρευτά κρέατα, μοσχαρίσιες μπριζόλες, μαλακά τυριά και τυριά ωριμανσης. Σερβίρεται στους 16-18°C.