Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

KTHMA ΓΑΙΑ ΝΕΜΕΑ 4/6h Ροζέ Ξηρό Αγιωργίτικο 2022 750ml

10.00
Φρέσκο, δροσερό και γευστικό το 4-6h της Γαίας από σταφύλια Αγιωργίτικου προερχόμενα από ιδιαίτερα μεγάλο υψόμετρο δίνουν ένα υπέροχο ανοιχτό ροζέ χρώμα τύπου Πορβηγκίας, και μια πρωτόγνωρη φρεσκάδα αρωμάτων και γεύσεων. Στη μύτη κυριαρχούν αρώματα φρούτων όπως της φράουλας, λίντσι, πετροκέρασου και ροδοπετάλων. Στόμα φρέσκο και απαλό με αρκετά πλούσιο σώμα, μέτρια οξύτητα και διακριτικές τανίνες. Συνοδεύει υπέροχα δροσερές σαλάτες, λαχανικά και πιάτα Ασιατικής κουζίνας. Σερβίρεται κρύο στους 8 – 10 °C

Γαία Οινοποιητική
Ρητινίτης Nobilis
Ροδίτης 2021
Λευκός Ξηρός
750ml

9.50
Μια φινετσάτη, εκλεκτή Ρετσίνα που επαναπροσδιόρισε το παραδοσιακό κρασί και ταιριάζει με τις πικάντικες Ελληνικές νοστιμιές. Ο εκλεκτός Ροδίτης, από ξηρικούς αμπελώνες της ημιορεινής Κορινθίας, που καλλιεργήθηκε σε ιδιαίτερα χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις έδωσε, με την προσθήκη ελεγχόμενης ποσότητας ρετσινιού από πεύκα Pinus Halepensis, μια εντυπωσιακή Ρετσίνα. Με χρώμα λευκοκίτρινο και πράσινες ανταύγειες διαθέτει γεύση δροσερή, που ισορροπεί θαυμαστά ανάμεσα στο σταφύλι και το πεύκο, ενώ λεμόνι και αίσθηση μαστίχας συνυπάρχουν ισότιμα χωρίς τάσεις επικυριαρχίας. Ίσως να πρόκειται για το μόνο κρασί που μπορεί να συνοδεύσει αρμονικά εκείνα τα άνευ πρωτοκόλλου αλλά τόσο λατρευτά, πληθωρικά Ελληνικά γεύματα.

ΚΤΗΜΑ ΓΑΙΑ ΝΕΜΕΑ Αγιωργίτικο 2021
Ερυθρός Ξηρός
750ml

10.90
Πλούσιο και δομημένο,το Αγιωργίτικο της Γαίας ισορροπεί ανάμεσα στο χαρακτηριστικό φρούτο της ποικιλίας και το ξύλο της δρυός. Στην όψη χρώμα βαθύ ερυθρό.  Φρέσκο και αρωματικό με το κεράσι, τη φράουλα, την κανέλα, την βανίλια και το ξύλο από το βαρέλι και να κυριαρχούν στην μύτη. Στόμα πλούσιο και ισορροπημένο με ζωντανές τανίνες και μακρά επίγευση. Συνοδεύει εξαιρετικά κυνήγια, μπριζόλες, κόκκινα κρέατα και πιάτα με πικάντικες σάλτσες. Σερβίρεται στους 16ο – 18οC.