Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Κτήμα Κοκοτού
Κλέφτρα Κίσσα 2022
Ροζέ Ξηρός
Merlot- Cabernet Sauvignon
750ml

14.00
Φινετσάτο κρασί με απαλό και λαμπερό ροζέ χρώμα, η Κλέφτρα Κίσσα του κτήματος Κοκοτού παράγεται από τις ποικιλίες Merlot και Cabernet Sauvignon των ιδιόκτητων αμπελώνων στην περιοχή της Σταμάτας. Στη μύτη απαλά και αρώματα τροπικών φρούτων, passion fruit και άγριας φράουλας. Ευχάριστο και ισορροπημένο στο στόμα, με χαρακτηριστική φυτικότητα και μακρά, πικάντικη επίγευση. Ιδανικό για συνδυασμό με λαδερά φαγητά, ριζότο μανιταριών και σουφλέ λαχανικών. Σερβίρεται στους 8-10οC.

Κτήμα Κοκοτού
Πέρδικα στ΄Αμπέλι 2022
Ασύρτικο
Λευκός Ξηρός
750ml

13.00
Η Πέρδικα στ΄Αμπέλι από το κτήμα Κοκοτού έιναι ένα Ασύρτικο με λαμπερό λεμονί χρώμα στην όψη. Είναι ένα ζωηρό και ισορροπημένο κρασί με χαρακτήρα εσπεριδοειδών, όπου επικρατούν αρώματα λεμονανθού, αχλαδιού και τροπικών φρούτων. Στο στόμα είναι καλοδομημένο με ευχάριστη δροσιστική οξύτητα και μακρά επίγευση. Ιδανικό για ψάρια στη σχάρα, θαλασσινά, λευκά κρέατα και ζυμαρικά με λαχανικά. Σερβίρεται στους 12˚C.

Κτήμα Κοκοτού
Τρεις Παράδες 2022
Λευκός Ξηρός
Gewurztraminer
750ml

13.30
Απαλό λεμονί χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Έντονα ανθικό προφίλ στη μύτη, όπου κυριαρχεί το τριαντάφυλλο, ο ανανάς και τα ώριμα εξωτικά φρούτα. Φινετσάτο στο στόμα, με ισορροπημένη οξύτητα και μία ευχάριστη επίγευση, με έντονο χαρακτήρα γλυκού τριαντάφυλλου. Συνδυάζεται εξαιρετικά με καπνιστό σολωμό, sushi, ζυμαρικά με ελαφριές λευκές σάλτσες. Σερβίρεται στους 11-13οC.