Προβολή όλων των 9 αποτελεσμάτων

Monsieur Nicolas
Oινοποιείο
Hit The Road
Λημνιώνα & Cabernet Sauvignon 2022
Ερυθρός Ημίγλυκος
750ml

10.50
Αυτό το πρώτο φιλί με τον εφηβικό σου έρωτα, το λίγο αμήχανο, το λίγο τρομαγμένο! Αυτό που σου άφησε ένα γλυκό μούδιασμα στο στόμα, ένα ονειροπόλο βλέμμα και την απύθμενη σιγουριά ότι βρήκες το άλλο σου μισό! Τι κι αν η ζωή είχε άλλα σχέδια; Τι κι αν τα πράγματα ήρθαν αλλιώς; Πάντα μπορείς να πεις  hit the road σε ό,τι σε κρατά εγκλωβισμένο, σε ό,τι δε σε γεμίζει γαλήνη, σε ό,τι δε σου χαρίζει τη χαρά. Και πάντα μπορείς και να ξαναβρείς εκείνη την αίσθηση  με ένα ποτήρι κόκκινο, δροσερό, γλυκό κρασί! Γεμάτο αρώματα από φρούτα του δάσους και από βανίλια, με μια υποψία από φράουλες, με ζωηρό κόκκινο χρώμα και γλυκύτητα που συναρπάζει. Σερβίρεται στους 6-8 °C.

Renzo Masi
Winery
Cornioleta Chianti Riserva
2019
Sangiovese & Colorino
Ερυθρός Ξηρός
750ml

13.20
To όνομα Cornioleta του οίνου προέρχεται από το σύνολο του φυτού Corniolo που συνήθως καλλιεργούνται γειτονικά με τους αμπελώνες. Το Riserva παράγεται από συγκεκριμένες χρονιές σε συνάρτηση με την υψηλή ποιότητα εσοδείας. Αποτελείται κυρίως από την ερυθρή ποικιλία Sangiovese με προσθήκη μικρού ποσοστού τυπικών τοπικών ποικιλιών της περιοχής Chianti. Aπαιτούνται 30 μήνες ώσπου ο οίνος να εμφιαλωθεί, ενώ για χρονικό διάστημα 14 μηνών παραμένει σε barriques. Χαρακτηρίζεται ως ένα ευκολόπιοτο κρασί και αξιοσημείωτη είναι η πολυκλοκότητα του στην περίπτωση της παραμονής του στο κελάρι για ορισμένο χρονικό διάστημα. Η επίγευση του χαρακτηρίζεται ως μακρά, ενώ ευδιάκριτη είναι η αίσθηση του φρούτου και του πιπεριού. Ταιριάζει ιδανικά με ψητά κρεατικά και σαλάμι, ενώ απολαμβάνεται και μόνο του.

Renzo Masi
Winery
Cornioleta
Chianti Riserva 2018
Sangiovese & Colorino
Ερυθρός Ξηρός 750ml

13.20
To όνομα Cornioleta του οίνου προέρχεται από το σύνολο του φυτού Corniolo που συνήθως καλλιεργείται γειτονικά με τους αμπελώνες. Το Riserva παράγεται από συγκεκριμένες χρονιές σε συνάρτηση με την υψηλή ποιότητα εσοδείας. Αποτελείται κυρίως από την ερυθρή ποικιλία Sangiovese με προσθήκη μικρού ποσοστού τυπικών τοπικών ποικιλιών της περιοχής Chianti. Aπαιτούνται 30 μήνες ώσπου ο οίνος να εμφιαλωθεί, ενώ για χρονικό διάστημα 14 μηνών παραμένει σε barriques. Χαρακτηρίζεται ως ένα ευκολόπιοτο κρασί και αξιοσημείωτη είναι η πολυκλοκότητα του στην περίπτωση της παραμονής του στο κελάρι για ορισμένο χρονικό διάστημα. Η επίγευση του χαρακτηρίζεται ως μακρά, ενώ ευδιάκριτη είναι η αίσθηση του φρούτου και του πιπεριού. Ταιριάζει ιδανικά με ψητά κρεατικά και σαλάμι, ενώ απολαμβάνεται και μόνο του.