Προβάλλονται όλα - 9 αποτελέσματα

Baron Albert Champagne ‘L’ Εnchanteresse’ NV Ροζέ

Άμεσα διαθέσιμο

44.60
Αυτή η ροζέ σαμπάνια έρχεται να συγκριθεί και να κοιτάξει στα μάτια, αντίζηλες γνωστότερων οίκων με πολύ μεγαλύτερο ύψος τιμής. Τα σταφύλια προέρχονται από 7 διαφορετικά "Cru" χωριά της κοιλάδας του Μάρνη και ένα μικρό ποσοστό των ερυθρών ποικιλιών έχει ζυμώσει σε δρύινα βαρέλια.

Cantine Pirovano ‘Castelbert’ Prosecco Extra Dry

Άμεσα διαθέσιμο

10.50
Ένα ελαφρύ αφρώδες, ιδανικό για απεριτίφ αλλά και πλήθος ορεκτικών ή ελαφρών πιάτων.

Dehours & Fils Grande Reserve

Άμεσα διαθέσιμο

54.90
Το οινοποιείο Dehours & Fils παράγει οίνους από οικογενειακούς αμπελώνες, ακολουθώντας μεθόδους  ΄΄σεβασμού΄΄ του εδάφους. Το παραγόμενο κρασί παλαιώνει παρουσία των οινολασπών και σταθεροποιείται με φυσικό τρόπο χωρίς φιλτράρισμα. Η ποικιλία Pinot Meunier είναι η σημαντικότερη και εμβληματικής σημασίας ποικιλία στους αμπελώνες της Marne Valley, που της προσδίδει τυπικότητα. Από το 1998 εφαρμόστηκε η ΄΄συνεχής΄΄  διατήρηση του οίνου στη φιάλη και αποδόθηκε ο τίτλος Reserve. Γενικά η ωρίμανση στη φιάλη διαρκεί από 15-27 μήνες. Σερβίρεται ιδανικά στους 10°C.

Domaine Fernand Engel Cremant d’ Alsace Brut 2022 Ροζέ

Άμεσα διαθέσιμο

22.40
Τα σταφύλια Pinot Noir για αυτό το κρασί προέρχονται από αμπελοτεμάχια που βρίσκονται στην περιοχή του Rorschwihr, στους πρόποδες του λόφου Grasberg. Έχει φτιαχτεί με την "παραδοσιακή μέθοδο" που επιβάλει την δεύτερη ζύμωση να γίνεται στη φιάλη και σύμφωνα με τους κανονισμούς του appelation, έχει παραμείνει για τουλάχιστον 12 μήνες σε επαφή με τις λεπτές οινολάσπες στη φιάλη επίσης. Το αποτέλεσμα είναι ένα ζουμερό, εκφραστικό και κρεμώδες, αφρώδες ροζέ, απολύτως φιλικό με διαφορετικές κουζίνες και πρώτες ύλες.

Μικροοινοποιείο Ακριώτου The Blender Brut 2024 Λευκός

Άμεσα διαθέσιμο

8.60
Απαλό, ήπια αρωματικό με ζωηρό αφρισμό. Ένα απολαυστικό αφρώδες που πίνεται ευχάριστα σαν απεριτίφ και συνοδεύει ορεκτικά και μεζέδες.

Οινοποιείο Κεχρής Αφρός 2024 Λευκός

Άμεσα διαθέσιμο

10.20
Η πρώτη pet-nat ρετσίνα που εμφιαλώνεται αφιλτράριστη, για να φυλακίσει το λεπτό αφρισμό και τα αρώματα του κρασιού που ζυμώνει. Ένα προιόν ταυτόχρονα βαθειά παραδοσιακό και απόλυτα σύγχρονο. Ελαφρώς θολό στην όψη, καθώς εμφιαλώνεται αφιλτράριστο, με διακριτικές φυσαλίδες που ανεβαίνουν ζωηρά στην επιφάνεια του ποτηριού, ο Αφρός μας προσφέρει όλη τη φρεσκάδα της ρετσίνας που ζυμώνει. Έντονα αρωματική στη μύτη, με καθαρές νότες ρετσινιού, εσπεριδοειδών και ροδάκινου, αλλά και ιδιαίτερη πολυπλοκότητα στο στόμα, η οποία ισορροπεί με την τονισμένη οξύτητα, αυτή η pet-natρετσίνα είναι ικανή για μοναδικές γευστικές εμπειρίες.  Συνδυάζεται ιδανικά με όλα τα θαλασσινά και τα μικρά τηγανητά ψάρια, με παστές λιχουδιές,  αλλά και αρωματικά πιάτα Ασιατικής κουζίνας. Εξαιρετική και ως απεριτίφ ή σε αρωματικά κοκτέιλ. Κατάλληλη θερμοκρασία σερβιρίσματος 8-10ο C.

Οινοποιείο Νικολού Βotanic Brut Sparkling

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

16.10
Για το κρασί βάσης χρησιμοποιείται ο πρόρογο, δηλαδή ποσότητα γλεύκους που αντιστοιχεί μόλις στο 30% των σταφυλιών που οινοποιούνται. Ακολουθεί στατική απολάσπωση στους 10℃ και ελεγχόμενη ζύμωση στους 17℃. Μετά τη διαύγαση του κρασιού ακολουθεί δεύτερη ζύμωση στη φιάλη με τη κλασσική μέθοδο παραγωγής αφρωδών. Το αφρώδες κρασί ωριμάζει για 6 μήνες στις φιάλες. Η παρουσία της εξαιρετικής ποιότητας ρητίνη που χρησιμοποιείται είναι διακριτική χωρίς να καλύπτει τον φρουτώδη χαρακτήρα του Σαββατιανού, αποδίδοντας ένα ντελικάτο αφρώδη οίνο. Τέλος, αξιοσημείωτες είναι οι επίμονες φυσαλίδες που είναι ορατές κατά το σερβίρισμα. Σερβίρεται ιδανικά σε θερμοκρασία 8 ℃.