Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

De Saint Gall
Le Rose
Premier Cru
Chardonnay & Pinot Noir
Ροζέ Αφρώδες Ξηρός
750ml

55.00
Μια ιστορική και σημαντική μάρκα, η De Saint Gall είναι μοναδική ανάμεσα σε όλα τα κελάρια σαμπάνιας. Μια απαλή ροζέ σαμπάνια με εξαιρετική φωτεινότητα από την ποικιλία Pinot Noir από τις Côtes des Blancs και το Montagne de Reims. Ο αφρώδης οίνος του οινοποιείου De Saint Gall προκύπτει από διαφορετικά αμπελοτόπια, των ποικιλιών Pinot Noir και Chardonnay. Ο παραγόμενος οίνος παραμένει τουλάχιστον 36 μήνες με τις οινολάσπες. Εξαιρετική μύτη που συνδυάζει ανθικές και φρουτώδεις νότες, με κυρίαρχα αρώματα από βύσσινο & άγριες φράουλες . Στο στόμα ευδιάκριτη είναι η φρεσκάδα και αναδύεται μια εξαιρετική οξύτητα.

Dehours & Fils
Grande Reserve
Pinot Meunier
Pinot Noir & Chardonnay
Aφρώδης Ξηρός Οίνος
750ml

54.90
Το οινοποιείο Dehours & Fils παράγει οίνους από οικογενειακούς αμπελώνες, ακολουθώντας μεθόδους  ΄΄σεβασμού΄΄ του εδάφους. Το παραγόμενο κρασί παλαιώνει παρουσία των οινολασπών και σταθεροποιείται με φυσικό τρόπο χωρίς φιλτράρισμα. Η ποικιλία Pinot Meunier είναι η σημαντικότερη και εμβληματικής σημασίας ποικιλία στους αμπελώνες της Marne Valley, που της προσδίδει τυπικότητα. Από το 1998 εφαρμόστηκε η ΄΄συνεχής΄΄  διατήρηση του οίνου στη φιάλη και αποδόθηκε ο τίτλος Reserve. Γενικά η ωρίμανση στη φιάλη διαρκεί από 15-27 μήνες. Σερβίρεται ιδανικά στους 10°C.

Francesc Ricart
Winery
Brut Reserva Cava
Macabeo
Xarel-lo & Parellada
Λευκός Αφρώδης Ξηρός
750ml

17.00
Tο όνομα του οίνου προέρχεται από τη βασική φιγούρα στην ιστορία της εταιρείας, έναν πυλώνα της εξέλιξής, τον διευθυντή πωλήσεων Francesc Ricart Milá.To Francesc Ricart Brut είναι ένας οίνος, που παρασκευάζεται σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο παραγωγής αφρώδους στην πιο αντιπροσωπευτική περιοχή της Ισπανίας που είναι η περιοχή Penedes και Sant Sadurní d´Anoia. Η Penedes βρίσκεται σε υψόμετρο 250 μέτρα από το επίπεδο της θάλασσας. Προκύπτει από την προσεκτική επιλογή των καλύτερων τοπικών ποικιλιών Xarel-lo, Macabeo και Perellada και μια σχολαστική διαδικασία οινοποίησης, όπου η δεύτερη ζύμωση και η επακόλουθη παλαίωση γίνονται στο μπουκάλι, αποτελώντας τον οίνο βάσης. Ο παραγόμενος οίνος σέβεται την ουσία ενός παραδοσιακού brut και είναι ένα φρέσκο, ευκολόπιοτο και ευχάριστο κρασί. Χαρακτηρίζεται ως φρέσκος, ισορροπημένος, φρουτώδης και με λεπτές φυσαλίδες. Ιδανικό ως απεριτίφ για συνοδευτικό ρύζι, ψάρι, θαλασσινά και ψητό λευκό ή κόκκινο κρέας. Παλαίωση σε φιάλη για 14 μήνες, διατηρώντας τη φρεσκάδα.

Οινοποιείο Νικολού
Βotanic Brut Sparkling
Σαββατιανό
Αφρώδης Ξηρός Οίνος
750ml

16.10
Για το κρασί βάσης χρησιμοποιείται ο πρόρογο, δηλαδή ποσότητα γλεύκους που αντιστοιχεί μόλις στο 30% των σταφυλιών που οινοποιούνται. Ακολουθεί στατική απολάσπωση στους 10℃ και ελεγχόμενη ζύμωση στους 17℃. Μετά τη διαύγαση του κρασιού ακολουθεί δεύτερη ζύμωση στη φιάλη με τη κλασσική μέθοδο παραγωγής αφρωδών. Το αφρώδες κρασί ωριμάζει για 6 μήνες στις φιάλες. Η παρουσία της εξαιρετικής ποιότητας ρητίνη που χρησιμοποιείται είναι διακριτική χωρίς να καλύπτει τον φρουτώδη χαρακτήρα του Σαββατιανού, αποδίδοντας ένα ντελικάτο αφρώδη οίνο. Τέλος, αξιοσημείωτες είναι οι επίμονες φυσαλίδες που είναι ορατές κατά το σερβίρισμα. Σερβίρεται ιδανικά σε θερμοκρασία 8 ℃.