Προβάλλονται όλα - 4 αποτελέσματα
Kτήμα Γάτσινος ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ 2024 Ροζέ
Άμεσα διαθέσιμο
Η παιχνιδιάρική εκδοχή του Αγιωργίτικου. Το Syrah συμμετέχει σε πολύ μικρό ποσοστό στο χαρμάνι με διακριτική συνεισφορά. Στην όψη είναι απαλό ροζ. Στη μύτη κυριαρχούν η φράουλα με το κεράσι και ακολουθούν νότες γλυκού τριαντάφυλλου και λουκουμιού όταν το γευτείς. Η οξύτητα κάνει προκλητική την εμφάνισή της αλλά τιθασεύεται από τα σάκχαρα. Δένει αρμονικά με πικάντικα πιάτα, αλλά και αυτά που αποζητούν την διακριτική γλύκα του κρασιού. Το απολαμβάνεις και μόνο του ως απεριτίφ. Κατάλληλη θερμοκρασία σερβιρίσματος 8-10 οC.
Kτήμα Γάτσινος Σκάλα 2022 Ερυθρός
Άμεσα διαθέσιμο
Η Σκάλα ερυθρός είναι ένα τυπικό αγιωργίτικο Νεμέας που δένει αρμονικά το φρούτο με το βαρέλι. Στην όψη είναι μέτριο ρουμπινί. Στη μύτη αναδύονται αρώματα από φράουλα, κεράσι, μικρά κόκκινα φρούτα με ελαφριές νότες βανίλιας και μπαχαρικών. Στόμα γεμάτο, ισορροπημένο, με πλούσιες τανίνες και μακριά επίγευση. Μπορεί να συνοδεύσει ποικιλίες τυριών, ψητά, κόκκινα κρέατα και κυνήγι. Κατάλληλη θερμοκρασία σερβιρίσματος 16-18 οC.
Κτήμα Γάτσινος ‘Καστράκι’ 2018 Ερυθρός
Άμεσα διαθέσιμο
Το Καστράκι είναι ένα μικρό ορεινό χωριό, με μόλις 360 κατοίκους, μέσα στην Αμπελουργική ζώνη της Νεμέας. Σε αυτή την περιοχή και σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 600 μέτρων, βρίσκονται τα ιδιόκτητα αμπέλια του Θανάση Γάτσινου, απ' τα οποία προέρχεται αυτό το κρασί.
Το αγιωργίτικο είναι αναμφίβολα μια πολυδύναμη ποικιλία, όπου ανάλογα με το που και πως καλλιεργείτε και οινοποιείτε, δίνει διαφορετικά και ενδιαφέροντα στυλ κρασιών. Το κρασί αυτό είναι ένα παράδειγμα υπερ-πληθωρικής έκφρασης της ποικιλίας με βάθος, πολυπλοκότητα και δυνατότητα παλαίωσης.
Κτήμα Γάτσινος ΣΚΑΛΑ Λευκό 2024
Άμεσα διαθέσιμο
Δύο ποικιλίες 'δυναμίτης' της ελληνικής γης που στα χέρια του οινοποιού Θανάση Γάτσινου 'μπλέχτηκαν' τόσο όμορφα για να μας δώσουν αυτό το υπέροχο κρασί. Στην όψη λευκοκίτρινο χρώμα, στη μύτη και στο στόμα ευδιάκριτα τα αρώματα εσπεριδοειδών, λευκών φρούτων, βασιλικού και μέντας. Τραγανή οξύτητα, γεμάτο στόμα και επίγευση τροπικών φρούτων. Κατάλληλη θερμοκρασία σερβιρίσματος 8-10 oC.