Προβάλλονται όλα - 4 αποτελέσματα

Dominio de Punctum 20000 Leguas 2022 Orange

Άμεσα διαθέσιμο

14.80
Αυτό το πορτοκαλί κρασί παρασκευάζεται με ζύμωση των λευκών σταφυλιών σε επαφή με τις φλούδες για 10-14 ημέρες. Οι φλούδες δίνουν στο κρασί επιπλέον χρώμα, γεύση και, πολύ διακριτικά, κάποια τανίνη. Άρτιο τεχνικά, χωρίς καμία ακρότητα που ψάχνει νομιμοποίηση στην μόδα των πορτοκαλί κρασιών. Θα μπορούσε να είναι το κρασί για να εισέλθει κάποιος στον κόσμο των πορτοκαλί κρασιών και φάρος στα επόμενά του βήματα.

Κτήμα Γκλίναβος Παλιοκαιρίσιο 2021 Ημιαφρώδης Ημίξηρος Πορτοκαλί Οίνος 500ml

Άμεσα διαθέσιμο

8.90
Η ετικέτα Παλιοκαιρίσιο του Κτήματος Γκλίναβος είναι ένα λευκό κρασί μοναδικό στο είδος του. Πρόκειται για έναν οίνο ημιαφρώδη και ημίξηρο, που εντυπωσιάζει λόγω της απόλυτα παραδοσιακής οινοποίησης του. Παράγεται από τη λευκή γηγενή λευκή ποικιλία Ντεμπίνα και σε μικρό ποσοστό από την ερυθρή Βλάχικο. Αναβιώνει ξεχωριστά το παραδοσιακό γιαννιώτικο κρασί, το γνωστό σαμπανιζέ. Χαρακτηρίζεται από πορτοκαλί χρώμα που θυμίζει το μέλι και έντονα αρώματα. Στο στόμα αφήνει ήπια γεύση οξείδωσης και γλυκού κερασιού με δροσιστικές φυσαλίδες μεσαίου μεγέθους.

Κτήμα Καμάρα ‘Blooming Mountain’ Pet Nat 2022

Άμεσα διαθέσιμο

26.40
Ένα εκρηκτικό Pet Nat!! Ένα αφρώδες ήπιων παρεμβάσεων αντιπροσωπευτικό της φιλοσοφίας της οικογένειας Κιουτσούκη.

Κτήμα Καμάρα Keramos Amphora Οrange 2021

Άμεσα διαθέσιμο

29.90
H ετικέτα Keramos εμπνεύστηκε από την αρχαιοελληνική ιστορία. Παράγεται από τις Ελληνικές ποικιλίες: Ασύρτικο & Μοσχάτο, οι οποίες ζυμώνουν σε ξεχωριστούς αμφορείς σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 18º- 21º C. Τόσο η ζύμωση όσο και η ωρίμανση λαμβάνουν χώρα στους αμφορείς προκειμένου να διατηρηθούν τα μοναδικά ποικιλιακά αρώματα και ταυτόχρονα να εξελιχθούν τα αρώματα από την οξειδωτική παλαίωση. Η επαφή με τα στέμφυλα διαρκεί 30 ημέρες και η είσοδος του οξυγόνου από τους πόρους των αμφορέων προσδίδει πλούσιο σώμα στο παραγόμενο οίνο, συνδυαστικά με τα γήινα αρώματα και τη μεταλλικότητα που αποδίδεται από τη χρήση των αμφορέων. Η ζύμωση γίνεται παρουσία γηγενών ζυμών χωρίς την προσθήκη οινολογικών προσθέτων και μετά την πίεση, ο παραγόμενος οίνος παραμένει στους αμφορείς επιπλέον 9 μήνες παρουσία των λεπτών λασπών. Η εμφιάλωση πραγματοποιείται φυσικά χωρίς προσθήκη πρόσθετων και εφαρμογής τεχνικών σταθεροποίησης. Κατά την εμφιάλωση του οίνου προστίθεται φυσικός φελλός προκειμένου να εξασφαλιστεί η μοναδική δυνατότητα εξέλιξης του ανέρχεται στα 5 έτη. Στη γευστική δοκιμή εντοπίζεται η υψηλή οξύτητα και η μακρά επίγευση του. Σερβίρεται ιδανικά στους 12-16ο C.