Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Κτήμα Μίγας Blanc De Noir Λευκό Ξηρό Μοσχάτο Τυρνάβου 2021 750ml

8.50
Η εφαρμογή της μεθόδου blanc de noir, δηλαδή της παραγωγής λευκού κρασιού από κόκκινη ποικιλία γέννησε το αγαπημένο λευκό Μοσχάτο Τυρνάβουτου Κτήματος Μίγα. Φωτεινό χρυσοκίτρινο χρώμα, φρέσκο, δροσερό με φρουτώδη διάθεση και πλούσια ανθικά αρώματα. Αχλάδι, ανανάς, βερύκοκο, μάνγκο, γιασεμί και τριαντάφυλλο πλημμυρίζουν τόσο την όσφρηση όσο και τη γεύση. Στόμα μέτριου όγκου και ευχάριστη φρουτώδη επίγευση. Ταιριάζει εξαιρετικά με θαλασσινά και πουλερικά. Κατάλληλη θερμοκρασία σερβιρίσματος στους 8-10 oC.

Κτήμα Μίγας Κόκκινο Ξηρό Μοσχάτο Τυρνάβου 2021 750ml

8.50
Στην όψη πορφυροκόκκινο χρώμα και εντυπωσιακή μύτη με νότες τριαντάφυλλου και κόκκινων φρούτων του δάσους. Στόμα φρουτώδες με ισορροπημένη οξύτητα και με γλυκιά μακρά επίγευση. Συνοδεύει ζυμαρικά και γλυκόξινες γεύσεις Κινέζικης κουζίνας και καθημερινά πιάτα. Κατάλληλη θερμοκρασία σερβιρίσματος 14 oC.

Κτήμα Μίγας Λευκό Ημιαφρώδες Ημίξηρο Μοσχάτο Τυρνάβου 2021 750ml

11.50
Ένα εξαιρετικό ελληνικό ημίξηρο-ημιαφρώδες από το κτήμα Μίγα που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα ιταλικά Moscato d' Asti. Φρέσκο, δροσερό και ανθικό από την ποικιλία Μοσχάτο Τυρνάβου, που μετά από σχεδόν ένα αιώνα καλλιέργειας στην περιοχή πήρε την επίσημη ονομάσία της αντί Μοσχάτο Αμβούργου. Με την μέθοδο blanc de noir, δηλαδή την παραγωγή λευκού κρασιού από κόκκινη ποικιλία και μετέπειτα την μέθοδο της κλειστής δεξαμενής, έχουμε στο ποτήρι μας ένα τέλειο απεριτίφ γεμάτο από αρώματα ζουμερών λευκών και κίτρινων φρούτων και τριαντάφυλλου με απαλό χρυσοκίτρινο χρώμα, κομψή γλυκύτητα φρεσκοτρυγημένου μελιού και απολαυστικές λεπτές και δροσιστικές φυσαλίδες. Στόμα μεστό, με ισορροπημένη οξύτητα και ευχάριστη επίγευση. Πίνεται μόνο του ως απεριτίφ αλλά συνοδεύει εξίσου θαλασσινά, δροσερές ωμές σαλάτες, φρούτα ή γλυκίσματα. Κατάλληλη θερμοκρασία σερβιρίσματος στους 8 oC.

Κτήμα Μίγας Ροζέ Ημιαφρώδες Ημίξηρο Μοσχάτο Τυρνάβου 2021 750ml

12.50
Η ροζέ εκδοχή του ημίξηρου-ημιαφρώδες κρασιού από το κτήμα Μίγας και την ποικιλία Μοσχάτο Τυρνάβου. Απαλό ροζ στην όψη, δροσερό και νόστιμο με απολαυστικές λεπτές φυσαλίδες και εκρηκτικά αρώματα τριαντάφυλλου, κόκκινων φρούτων και λουκουμιού. Σώμα μέτριας έντασης με ισορροπημένη οξύτητα και δροσερή γλυκιά επίγευση. Πίνεται μόνο του ως απεριτίφ ή δίπλα σε φρέσκα φρούτα και δροσερές σαλάτες. Κατάλλη θερμοκρασία σερβιρίσματος στους 8 οC.

Κτήμα Μίγας Ροζέ Ξηρό Μοσχάτο Τυρνάβου 2022 750ml

8.50
Φρέσκο, δροσερό και πολύ νόστιμο το Μοσχάτο Τυρνάβου ροζέ του κτήματος Μίγα σε ταξιδεύει σε ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εικόνες. Λαμπερό ρόδινο χρώμα και εκρηκτικά αρώματα φρούτων όπως ώριμες φράουλες, καρπούζι, ροδάκινο και μια γλυκιά χροιά τριαντάφυλλου στο τέλος. Στόμα μεστό με καλή δομή και ευχάριστη φρουτένια επίγευση. Ταιριάζει εξαιρετικά με την κινέζικη και γενικά την ασιατική κουζίνα αλλά μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με πιάτα θαλασσινών, ψάρια,ζυμαρικά με άσπρες σάλτσες ή μόνο του σαν απεριτίφ. Κατάλληλη θερμοκρασία σερβιρίσματος 8-10 oC.