Προβάλλονται όλα - 4 αποτελέσματα

Chateau Nico Lazaridi Λευκό Ξηρό Sauvignon Blanc
Ugni Blanc
Μοσχάτο Αλεξανδρείας 2021

11.90
Το Château Nico Lazaridi,μία ετικέτα το όνομα της οποίας είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την ιστορία της εταιρίας και της οινολογικής αναγέννησης του Νομού Δράμας το 1987, κλείνει 34 χρόνια από την πρώτη του εμφιάλωση. Στην όψη το χρώμα του είναι λαμπερό λεμονί ενώ ο συνδυασμός των τριών ποικιλιών Sauvignon Blanc, Ugni Blanc και Μοσχάτο Αλεξανδρείας προσδίδει στο κρασί αρωματικό πλούτο, τραγανή οξύτητα και ανθικές πινελιές. Στη μύτη πλούσια αρώματα τροπικών φρούτων όπως πεπόνι, μάνγκο, πυρηνόκαρπων όπως ώριμο ροδάκινο και ανθικά όπως αγιόκλημα. Στόμα πλούσιο, ισορροπημένο και με μακρά επίγευση. Συνοδεύει χορτόπιτες, λαδερά, ζυμαρικά με σάλτσα βασιλικού, σαλάτες και κατσικίτσια τυριά. Σερβίρεται στους 8-12 οC.

Kτήμα Χατζηγεωργίου Λευκό φυσικώς γλυκύς Μοσχάτο Αλεξανδρείας 2019 500ml

10.90
Παράγεται από επιλεγμένα υπερώριμα σταφύλια τα οποία ακολουθώντας τα ίχνη της παράδοσης απλώνονται κάτω από τον μεσογειακό ήλιο (λιαστά). Είναι ένα γλυκό λευκό κρασί, από την χαρισματική ποικιλία Μοσχάτο Αλεξανδρείας όπου το έντονο άρωμα εσπεριδοειδών συνυπάρχει αρμονικά με την πληθωρική γεύση φρούτων, λουλουδιών, μελιού και σταφίδας. Απολαύστε το μόνο του ή συνοδευτικό με φρούτα, ξηρούς καρπούς, γλυκά, ή μέσα σε πρωτότυπα κοκτέιλς. Κατάλληλη θερμοκρασία σερβιρίσματος στους 10-12 °C.

Κτήμα Χατζηγεωργίου Moscato d’ Ifestia Λευκό Αφρώδες Μοσχάτο Αλεξανδρείας 750ml

11.20
Φωτεινό, ανοιχτό κίτρινο χρώμα, με πλούσια κομψή γλυκήτητα σε τέλεια ισορροπία με την φρεσκάδα της οξύτητας. Εκρηκτικά αρώματα φρεσκοτρυγημένου Μοσχάτου Αλεξανδρείας απελευθερώνονται μέσα από δροσιστκές φυσαλίδες. Στο στόμα φίνα αρώματα λευκόσαρκου ροδάκινου, με ευχάριστη επίγευση και έναν επίμονο, κομψό αφρισμό (perlage). Πίνεται μόνο του αλλά και με συνοδεία γλυκών με κρέμα, φρούτων και ξηρών καρπών. Σερβίρεται στους 8 οC.

Κτήμα Χατζηγεωργίου ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΓΝΩΣΗ Λευκό φυσικώς γλυκύς Μοσχάτο Αλεξανδρείας 2011 500ml

16.00
Οίνος λευκός, φυσικός, γλυκύς Π.Γ.Ε., από υπερώριμο Μοσχάτο Αλεξανδρείας, που αφήνεται στην ευεργετική επίδραση του ήλιου, «λιαστό», για να μεστώσει ο οργανοληπτικός χαρακτήρας του προικισμένου από τη φύση Μοσχάτου. Πρόκειται για ένα πληθωρικό κρασί του οποίου η παλαίωση σε καινούρια δρύινα βαρέλια γεννά ένα εκρηκτικό και μεθυστικό μπουκέτο με βάθος. Σερβίρεται δροσερό στους 8-10ο C με φρούτα ώριμα, παγωτά, γλυκά ταψιού και  ανάλατα τυριά.